- Kontakt
- |
- Fotogaléria
- |
- Fotopostupy
- |
- Fórum

Vyhlasujeme súťaž o najkrajšiu tortu mesiaca
november. Obrázok do súťaže nahráte cez menu pridať, ktoré sa zobrazí hore pod hlavným menu, po prihlásení Vašim e-mailo a heslom. V menu pri
nahrávaní treba zatrhnúť políčko Zaradiť
do súťaže.
Súťaž prebieha od 26.10.2011 do 30.11.2011. Hlasovať do súťaže môže každý. Hlasovanie nájdete v pravom stĺpci stránky.
Ceny:
1. miesto: poukážka na nákup v internetovom obchode www.svetpecenia.sk v hodnote 50€.
2. miesto: poukážka na nákup v internetovom obchode www.svetpecenia.sk v hodnote 25€.
3. miesto: poukážka na nákup v internetovom obchode www.svetpecenia.sk v hodnote 15€.
Tešíme sa na vaše dielka.
K hlasovaniu. Systém hlasovania funguje tak, že každý kto hlasuje porovnáva dve ponúknuté fotografie. Ked porovná prvé dve automaticky mu systém náhodne ponúkne ďalšie dve. Takže každý hlasujúci musí hlasovať za všetky ponúknuté fotografie. Týmto systémom sa zabráni hlasovaniu podľa autora a nie podľa vzhladu. V prípade nejasností sa kľudne pýtajte tu!
Do súťaže je možné pridať všetky fotky ktoré nahrávate na naše fórum. Čím viac pridáte tým väčšiu máte šancu na výhru.
Po urputnom premýšľaní ako zahlasovať, dostala som radu od Aleša: klik na fotku, ktorá sa mi páči a tým dostane vybraná fotka hlas a znovu príde do ponuky nová dvojica
Chcem sa spýtať, je tu založených zoprá tém, ako napr. hmoty, čokoláda.... akým spôsobom sa dá do nich písať komentár, prípadne dať otázku?
Ahoj, po prihlásení sa hore v pravom rohu zobrazí menu Pridať: tu klikneš na novú tému. Ked pridávaš tému je tam možnosť ju zaradiť do jednotlivých kategórií podľa ponuky.
Ahojchcela by som sa opýtať že aj neprihlásený používatelia môžu hlasovať? ďakujem
Ano hlasovať môže aj neprihlásený užívateľ. Nakoľko musí hlasovať za všetky ponúknuté fotografie. Nedokáže ovplyvniť hlasovanie k niečiemu prospechu. Kým zahlasuje za konkrétnu foto musí porovnať i fotky iných užívateľov.
Ale za niektore potom hlasujem 2x nie? lebo predchvilkou som za par fotiek hlasovala ale nie za vsetky a ked som isla dokoncit hlasovanie nabehli mi tam znova aj take co uz boli
Este by som chcela vediet kolko fotiek moze vlozit jeden sutaziaci
Sutažiaci môže vložit lubovolné množstvo fotiek.
Každá fotka je systémom ponúknutá na hlasovanie presne rovnako krát. Vám sa môže zdať že ste za niektoré nehlasovali a za iné zasa hlasovali 2 krát preto že v rovnakom čase môže hlasovať viac užívateľov.
Samozrejme, že niektoré fotky sa Vám zobrazia aj viackrát, stáva sa to hlavne u novo pridaných fotografiách, ale vždy sa zobrazí vo dvojici s inou.
uz tu opakovane klikam hodnu chvilku a niektore fotky som videla i 5 x a svoju ani raz.No neviem co je zrovna toto ferove hlasovanie :-/
Tento týždeň už iba hlasujete. Pridávanie fotografií do súťaže skončilo.
Janka, ja som na toto hlasovanie upozorňovala tu: http://www.svetpecenia.eu/tema/14-Zobrazenie_fotografii_v_hlasovani - pozri si koniec